Onze
Producten

Door de liefde voor de traditionele Argentijnse keuken, verrassende combinaties en de beste (zoveel mogelijk) lokale ingrediënten met pure, intense smaken is het bij BAIRES elke keer weer ongekend genieten.

LAS EMPANADAS

Empanada betekent letterlijk ‘in deeg verpakt’ in het Spaans en komt van het werkwoord empanar, wat inpakken betekent. Empanadas zijn het ultieme comfort food, makkelijk te eten, super krokant van buiten en smeuïg, juicy van binnen. Voor iedereen, geschikt voor elk moment van de dag en elke gelegenheid. Alle empanadas – van deeg tot vulling – maken wij zelf in onze eigen keuken met zorgvuldig geselecteerde en lokale ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. 

In Latijns-Amerikaanse landen is de empanada al eeuwenlang populair. Daar kent het een lange geschiedenis en traditie. In Nederland is de empanada echter nog vrij onbekend. Wij van BAIRES wilden daar verandering in brengen. Bij ons eet je de traditionele Argentijnse empanada met een vulling van rundvlees, ui, paprika en rozijnen. Maar ook hebben we een vegan variant op de kaart staan met zoete aardappel, verse wilde spinazie, maïs en amandelen. De variaties en mogelijkheden met empanadas zijn eindeloos!

Bebidas

In onze winkel serveren we goede koffie, heerlijk verse limonade en natuurlijk yerba mate. Een typisch Argentijns drankje.
Ook verkopen we een selectie van Argentijnse kwaliteitswijnen voor thuis.

Dulces

Argentijnen houden van zoet, dus dat moeten we gewoon op de kaart zetten. Wisselende varianten van echte zoete lekkernij uit Latino America.

Salsas

Bij de empanadas serveren we salsa naar keuze, die je bij ons ook per fles kunt kopen voor thuis of bij je bestelling. Denk aan de enige echte Chimichurri en Salsa Picante, die smaken trouwens ook goed bij BBQ en saté.

lunch, borrel
& diner

Lekker als lunch, bij de borrel of als avondeten met een frisse salade erbij. Met empanadas kun je werkelijk alle kanten op. Lekker voedzaam, makkelijk en gezond; ze worden gebakken in de oven en niet gefrituurd.

Iets te vieren? Bestel de ideale snack bij BAIRES. Onze producten kunnen eenvoudig in de oven worden afgebakken, zodat je op locatie kunt genieten van verse, warme empanadas.